_MG_7827-2

 

... eller man kan vel ikke kalle det morgen på denne tiden. Uansett, hallo dere! Hvordan har deres dag vært så langt? Jeg har ikke gjort annet enn å nyte en god frokost og lest litt blogger. De siste helgene har jeg våknet av meg selv i 9-10 tiden og det er ganske tidlig til å være meg. Men det er så herlig å våkne uthvilt og likevel få mye ut av dagen. Er dere ikke enige?

 

morning


 

 

Etter jeg har postet dette innlegget skal jeg oppgradere innholdet i klesskapet mitt og få bort de klærne jeg ikke bruker. Mens vi er inne på oppgradering.. ser dere at jeg har fått nytt design på macen? Jeg var så heldig å vant dette på en konkurranse Janne hadde på bloggen sin og jeg er så glad i mønsteret.

Ha en fin søndag dere! 

4 kommentarer

Silje Moen

08.11.2015 kl.13:59

ha en fin dag:)

Kathrine Louise

08.11.2015 kl.14:09

Så fine bilder! Kjedet ditt var virkelig lekkert :D Ha en super søndag!!

Snippen

08.11.2015 kl.14:28

For en flott morgen! Digger designet på macen din, jeg har nesten samme faktisk :D Ha en fortsatt bra dag! Hadde forresten satt uendelig masse pris på om du tok en tur innom bloggen min og følgte den :)

Anita Fossberg

08.11.2015 kl.16:55

Herlige bilder :) Så utrolig kul macen din ble, skikkelig tøft! Ha en fin søndagskveld <3

Skriv en ny kommentar


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits