Blogg

Wrapping

_MG_8085

 

Christmas loading...

 

_MG_8089

Tenk at det bare er 4 dager igjen til julaften! Jeg føler at det bare er noen få dager siden jeg sa at det var 100 dager igjen. Denne måneden har gått så innmari fort at det nesten er litt trist. Likevel har jeg fått gjort en del nå i førjulstiden - Jeg har laget kaker, vært i julebyen og fått sette et par julefilmer. Julegavene er jeg ikke helt ferdig med, men jeg tror jeg mangler en så det skal ikke være så vanskelig å få den ferdig. Nyt juletiden dere!

 

Dobbelt lykke

_MG_6756

(Dagens ekstremt gode lunsj)

Har dere hatt dager der alt for en gang skyld går deres vei?  Det skal jeg vedde på! I dag er en slik dag for meg, for jeg har nemlig to ting jeg vil fortelle. For det første så har jeg endelig tatt teorien, og jeg bestod med kun to feil! Det er så herlig å få den i boks slik at jeg kan ta oppkjøring. Forhåpentligvis ikke lenge igjen nå til jeg får førerkortet.

For det andre så fikk jeg helidgvis tak i billetter til landstreffe som foregår i Stavanger til neste år, jippi!! Nå er det bare å telle ned.. Neida, men jeg gleder meg masse til russetiden, selv om det er lenge til. Nå skal jeg slappe litt av før jeg tar meg en trimtur.

Skal noen av dere på landstreffet 2016?

Søndag = planlegging

_MG_4450


 

Hallo å god søndag allesammen! Håper alle overlevde orkanen i går, hehe. For å si det sånn så var det ikke så ille her. Ellers så sitter jeg å planlegger ukens

treningsøkter mens jeg ironisk nok sitter å knasker på popcorn. Men det er vel ikke det verste man kan spise da :) Det begynner heldigvis å gå mot lysere og

kanskje litt varmere tider, så da kan jeg endelig jogge mye mere ute. Det gleder jeg meg til. Fikk også pulsklokke til jul så nå er motivasjonen ganske høy. 

 

Håper alle får en fin søndag videre!


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits