food

With a christmas twist

_MG_7866

 Hei dere! Nå er vi allerede kommet godt i gang med årets koseligste måned, og jeg tenkte derfor å komme med et lite tips. jeg er en av dem som foretrekker vann foran brus og slikt og i lengden så kan det fort bli kjedelig. Som regel så pleier jeg å legge noen båter med sitron for å gjøre det litt mer spennende, men hvorfor ikke prøve noe nytt._MG_7862

Bytt ut sitron med klementin for å få en litt mer julete variant - så godt og enkelt!

 

Hjemmelaget frokostbrød

_MG_7731

_MG_7737e

_MG_7737

 

- 100% HOMEMADE -


Hei dere! Akkurat nå lukter det nystekte frokostbrød her i huset og jeg har allerede fått i meg to stykk. Åå de var så ubeskrivelige gode at dere aner ikke. Skal jeg være ærlig så gleder jeg meg allerede til kveldsmaten, hehe. En meget stor opptur på en ellers trøtt mandag. 

Nå skal jeg slappe av før jeg tar meg en tur ut for å trene litt. Ha en fin mandag videre!

 

 

Brain Freeze

_MG_7251

 

  Hallo! Har dere en fin sommerferie?  Her hjemme er ikke temperaturen så mye å skryte av men jeg får krysse fingrene for at det endrer seg kjapt. Mens vi venter på steikende sommervær så vil jeg dele en oppskrift som jeg fant på Camilla Phil sin blogg,nærmere bestemt ananas slush!

 

_MG_7238

4 porsjoner

Kutt opp en halv ananas i biter å kjør det i en blender til det blir en juice (hvis den blir for tykk så tilsett litt vann). Hell røren i en boks, sett den i fryseren å la den stå så lenge du ønsker. Jeg lot den stå over natten.  Bruker tilslutt en gaffel til å skrape helt til du får slush

 

VOILA!

 

Nå har du noe å kose deg med på varme sommerdager eller jentekvelder, med god samvittighet!

(bruk gjerne andre frukter også som for eksempel vannmelon)

Wake up

_MG_6840

I dag våknet jeg til sol og strålende vær, det slår aldri feil! Nå er jeg akkurat ferdig med å få i meg denne herlige frokosten og tenkte meg en tur ut for å trene litt. Er litt sår i halsen så derfor tror jeg at jeg skal ta det litt med ro, men litt trening får jeg uansett. Hva med dere, hva skal dere finne på i dag? 

Når jeg kommer hjem igjen skal jeg se om jeg får ryddet rommet mitt, og kanskje dere skal få se noen bilder fra det. Noen som er interesserte? Uansett så får dere ha en fin mandag ! (holdt på å skrive søndag her, hehe)

Morning

_MG_5144

God morgen! Er det noe jeg setter pris på så er det de dagene vi har fri fra skolen. I dag har videregående planleggingsdag så det var godt å få langhelg. Fikk ikke sove så lenge jeg håpet på i dag, stod opp rett før halv 8 så ja.. Men får jo mye av dagen til å gjøre forskjellig da. Akuratt nå så sitter å leser Det nye mens jeg spiser pitahaya til frokost. Det smakte ikke så verst heller, men jeg må prøve det flere ganger før det skal bli "godt". Senere blir det trening og kanskje en bytur

_MG_5146

Må si at det var litt stas å få instagrambildet mitt i favorittbladet!

 

Hva skal du gjøre idag? 


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits