Hår & Sminke

Mac, mac and mac

Tidligere i uken bestillte jeg et par sminkeprodukter fra mac. Jeg er utrolig glad i disse leppestiftene og kan ikke få nok av dem. For å si det sånn så var det ikke så lett å bestemme seg for hvilke jeg skulle gå for, men denne gangen valgte jeg fargene Twig og Velvet teddy. Nå har jeg fem stykker av disse leppestiftene, og jeg kan ikke vente til jeg får fyllt opp boksen hvor jeg oppbevarer dem. I tillegg så har de et nydelig og enkelt design så disse kan fint stå som pynt på rommet.


Nå for tiden er jeg veldig glad i de som er litt mer nude og i tillegg er matte, så velvet teddy passer midt i blinken da den er begge deler. Neste gang vurderer jeg å gå for en som er litt lysere i fargen. Kom gjerne med tips om hvilken jeg bør kjøpe!

Har dere noen favoritter?

"Gives your skin a fresh and healthy glow"

_MG_8125

Et mål jeg hadde for 2016 var å investere i noen gode ansiktsprodukter, og det tok ikke mange dager før det målet var oppnådd. Jeg har sett litt rundt på nettet etter flere merket og jeg endte tilslutt opp med Emma S. Jeg har hørt mye bra om Emma S og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med de få produktene jeg har. Jeg har lyst til å skaffe meg flere produkter, så hvis dere har noen å anbefale så hadde det vært supert!

Ha en fin mandag!

 

ogx Coconut milk

_MG_7837

 Jeg har lest mange omtaler om disse hårproduktene fra Ogx og tenkte at jeg en gang måtte få tak i disse for å prøve dem ut selv. For å si det sånn så har jeg ikke akkurat gått rundt for å lete etter disse fordi jeg tenkte at der var noe man måtte dra til utlandet for å kjøpe. Der tok jeg grundig feil og fant disse på Vita av alle plasser. Ikke nok me det så var de på salg til 99,-. Det er ikke den billigste sjampoen da, men det er vel verdt å gi dem en sjanse.

_MG_7838

Jeg har foreløpig prøvd dem ut èn gang men jeg er allerede utrolig fornøyd! Håret blir luftig og mykt, og får en svak duft av kokos.

Har dere prøvd ut Ogx sine produkter?


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits