Hverdag

Starter med blanke ark

_MG_8099

 

Week 1... Check! 

 

_MG_8105

 Hei dere! Jeg håper alle har fått en bra start på uken, og ikke minst en super start på det nye året! For min del så har jeg kommet godt i gang med rutinene og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med uken som har gått. Får satse på at neste blir like bra. Akkurat nå så har jeg vært å gått en god tur med mamma og fått luftet både kropp og sjel. Vi har endelig fått litt snø her i sør, og bare det får meg til å lette litt på humøret. Rommet blir så lyst å fint i snøfallet og det gjør det hele mye enklere å ta bilder.

_MG_8103

 

 

 

morning bliss

_MG_7827-2

 

... eller man kan vel ikke kalle det morgen på denne tiden. Uansett, hallo dere! Hvordan har deres dag vært så langt? Jeg har ikke gjort annet enn å nyte en god frokost og lest litt blogger. De siste helgene har jeg våknet av meg selv i 9-10 tiden og det er ganske tidlig til å være meg. Men det er så herlig å våkne uthvilt og likevel få mye ut av dagen. Er dere ikke enige?

 

morning


 

 

Etter jeg har postet dette innlegget skal jeg oppgradere innholdet i klesskapet mitt og få bort de klærne jeg ikke bruker. Mens vi er inne på oppgradering.. ser dere at jeg har fått nytt design på macen? Jeg var så heldig å vant dette på en konkurranse Janne hadde på bloggen sin og jeg er så glad i mønsteret.

Ha en fin søndag dere! 


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits