Innkjøp

nike roshe run

_MG_6808-Recovered

God helg allesammen! Kjenner jeg dere rett så kan jeg tenke meg at jeg ikke er den eneste som er i langhelg modus. Kjenner på kroppen at det et godt at vi har en ekstra dag med fri nå, og ikke minst at det snart er sommerferie! Tiden går så fort, man samtidig så tregt.

 Jeg har endelig fått meg ett par nye joggesko, noe jeg virkelig har trengt, så det var godt å få oppdatert skohylla. Disse har jeg fått til bursdagen min, som var i april. Jeg har lenge klikket inn på mange nettsider for å finne de perfekte, men det er så vanskelig når en ikke helt vet hvilke man vil ha. Disse er jeg helt klart superfornøyd med :)

 

 READY...SET...GO!

 

_MG_6812-Recovered

Jeg har allerede prøvd dem på gjennom en treningsøkt, og de er utrolig gode. I allefall en stor kontrast til de andre slitte som jeg har hatt i tre år!

 

Iphone 5s + nytt design

fuf

 

Hei og god søndag! Det har ikke blogget på nesten to måneder nå, men jeg har vært/er så umotivert for alt mulig nå for tiden at jeg rett og slett ikke har orket å prioritere bloggen. Men nå har jeg fikset et nytt design så kanskje jeg begynner å blogge litt igjen. Hva syntes dere forresten? jeg er ikke helt fornøyd enda, men jeg fikser litt på det underveis. Ellers så kjøpte jeg meg ny telefon i går. Planen var  å kjøpe ny før bursdagen min, men det ble litt før da :). Er superfornøyd så langt!


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits