januar 2016

"Gives your skin a fresh and healthy glow"

_MG_8125

Et mål jeg hadde for 2016 var å investere i noen gode ansiktsprodukter, og det tok ikke mange dager før det målet var oppnådd. Jeg har sett litt rundt på nettet etter flere merket og jeg endte tilslutt opp med Emma S. Jeg har hørt mye bra om Emma S og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med de få produktene jeg har. Jeg har lyst til å skaffe meg flere produkter, så hvis dere har noen å anbefale så hadde det vært supert!

Ha en fin mandag!

 

Starter med blanke ark

_MG_8099

 

Week 1... Check! 

 

_MG_8105

 Hei dere! Jeg håper alle har fått en bra start på uken, og ikke minst en super start på det nye året! For min del så har jeg kommet godt i gang med rutinene og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med uken som har gått. Får satse på at neste blir like bra. Akkurat nå så har jeg vært å gått en god tur med mamma og fått luftet både kropp og sjel. Vi har endelig fått litt snø her i sør, og bare det får meg til å lette litt på humøret. Rommet blir så lyst å fint i snøfallet og det gjør det hele mye enklere å ta bilder.

_MG_8103

 

 

 


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits