november 2015

ogx Coconut milk

_MG_7837

 Jeg har lest mange omtaler om disse hårproduktene fra Ogx og tenkte at jeg en gang måtte få tak i disse for å prøve dem ut selv. For å si det sånn så har jeg ikke akkurat gått rundt for å lete etter disse fordi jeg tenkte at der var noe man måtte dra til utlandet for å kjøpe. Der tok jeg grundig feil og fant disse på Vita av alle plasser. Ikke nok me det så var de på salg til 99,-. Det er ikke den billigste sjampoen da, men det er vel verdt å gi dem en sjanse.

_MG_7838

Jeg har foreløpig prøvd dem ut èn gang men jeg er allerede utrolig fornøyd! Håret blir luftig og mykt, og får en svak duft av kokos.

Har dere prøvd ut Ogx sine produkter?

morning bliss

_MG_7827-2

 

... eller man kan vel ikke kalle det morgen på denne tiden. Uansett, hallo dere! Hvordan har deres dag vært så langt? Jeg har ikke gjort annet enn å nyte en god frokost og lest litt blogger. De siste helgene har jeg våknet av meg selv i 9-10 tiden og det er ganske tidlig til å være meg. Men det er så herlig å våkne uthvilt og likevel få mye ut av dagen. Er dere ikke enige?

 

morning


 

 

Etter jeg har postet dette innlegget skal jeg oppgradere innholdet i klesskapet mitt og få bort de klærne jeg ikke bruker. Mens vi er inne på oppgradering.. ser dere at jeg har fått nytt design på macen? Jeg var så heldig å vant dette på en konkurranse Janne hadde på bloggen sin og jeg er så glad i mønsteret.

Ha en fin søndag dere! 


Jeg er Guro! Jeg er 18 år og kommer fra Egersund. På bloggen vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Foto, mote, interiør, trening og helse.


Kontakt:
guro.k.fredriksen@dabb.no

Kategorier


Weheartit


Arkiv


hits